Tervetuloa Pestana Palace Lisboniin

Unohtumaton kokemus historiallisessa ilmapiirissä!

Sijoitettu todella kauniiseen ympäristöön huolellisesti uusittuun, 1800-luvun Valle-Flôrin palatsiin, Pestana Palace hotelli toivottaa vieraansa tervetulleeksi.

Tästä ylellisestä ja tyylikkäästä hotellista on kauniit näköalat Tagus-joen yli, ja se on etuoikeutettu ‘Leading Hotels of the World’-ryhmän jäsen ja listattu kuten Portuguese National Landmark. Rehevä,yksityinen puisto ympäröi hotellialuetta runsaalla subtrooppisella kasvillisuudella ja puilla ja se tarjoaa upean, laajan näköalan Lissabon kaupungin yli.

Sen upea sijainti ja tilat, erinomainen laatu, taso ja palvelu ovat ainoastaan osa syitä miksi Pestana Palace hotelli on saanut niin monta arvostettua palkintoa toisistaan riippumattomilta järjestöiltä. Hotelli on myös voittanut useita kansainvälisiä kilpailuja sen voittamattoman hienolla ruokailulla.

Valle- Flôr ravintola on yhdistetty hotelliin ja sitä suositellaan vahvasti sen erinomaisen keittiön ja vertaamattoman tason vuoksi. Se on valittu viralliseksi ravintolaksi vuoden 2010 painokseen Maravilhas Naturais de Portugal tapahtumasta, (Portugalin 7 luonnonihmeen kilpailu) Valle-Flôr ravintolan on todistettu olevan todella ainutlaatuinen.

Pestana Palace: Ylellisyyden ja tyylikkyyden maailma klassisessa hotellissa, missä mukavuus ja hyvä olo antaa teille uuden merkityksen käyntinne jälkeen.

 
  • hotel01.jpg
  • hotel02.jpg
  • hotel03.jpg
  • hotel04.jpg
  • hotel05.jpg
Finnish

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.