Bairro Alto hotel i Lisabon. Beliggenhed

GPS Koordinater: Breddegrad 38º 42’ 36.76” N - Længdegrad 9º 08’ 35.81” W

Dette vidunderlige 5-stjernede hotel ligger perfekt i attraktive og historiske omgivelser. Det er omgivet af gadecafér, de ypperste restauranter og nogle af de mest eksklusive forretninger i Europa, og de gammeldags sporvogne kører i de charmerende brostensbelagte gader.

Bairro Alto (som betyder "det øvre kvarter") er et af de ældste kvarterer i Lissabon og centrum for kunstnerlivet, hvor Lissabons kulturliv lever og blomstrer.

Dette samlepunkt i Lisabon er et traditionelt mødested for intelektuelle og kunstnere. Det er blevet nutidens skabende centrum af kultur, kunst, mode og design.

Og takket være hotellets udemækede beliggenhed i Bairro Alto, kan man garantere en stor og varieret palet af museer, teatre, butikker, cafeer, barer, restauranter og specielt, de traditionelle Fado-hus med deres trappetrin.

Bairro Alto område er også blevet populær for dem der søger helt ekstraordinær mode og design eftersom flere designere og internationelle højklasse varemærker søger dette område som deres base i Lisabon.

Hvis man har lyst til at udforske byen, ligger der ud over de praktiske og maleriske sporvogne en metrostation kun 2 minutters gang fra hotellet.

 
  • bairroaltohotel-location01.jpg
  • bairroaltohotel-location02.jpg
  • bairroaltohotel-location03.jpg
  • bairroaltohotel-location04.jpg
  • bairroaltohotel-location05.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
logo-leadinghotelsoftheworld

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.