Bairro Alto Hotelli Lissabonissa. Sijainti

GPS koordinaattorit: Leveysaste 38º 42’ 36.76” N - Pituusaste 9º 08’ 35.81” W

 

Kirjaimellisesti ympäröity katukahviloilla, erinomaisilla ravintoloilla ja joillakin euroopan parhailla liikkeillä, jossa vanhanaikaiset raitiovaunut kulkevat viehättävillä mukulakivi kaduilla, tämä viiden tähden Lissabonin hotelli on täydellisesti sijoitettu puoleensävetävään ja historialliseen puitteeseen.

Bairro Alto ( joka tarkoittaa kirjaimellisesti ‘ylempi neljäsosa’) on yksi Lissabonin vanhemmista alueista ja taidealueen keskus, jossa Lissabonin kultturi elää ja kukoistaa.

Tämä Lissabonin tyylikäs ja muodikas alue on perinteisesti älykköjen ja taiteilijoiden koti.Se on vielä tänä päivänä luova kulttuurin,taiteen,muodin ja suunnittelun keskus.

Kiitos hotellin erinomaiselle sijainnille Bairro Altossa, vieraille voidaan taata laaja ja moninainen paletti museoita, teattereita,b utikkeja, kahviloita, baareja, ravintoloita ja erityisesti perinteisiä Fado-taloja aivan vieressä.

Bairro Alto on tullut tunnetuksi myös niille jotka etsivät tavallisuudesta poikkeavaa muotia ja suunnittelua koska yhä useammat suunnittelijat ja kansainväliset korkealuokkaiset tavaramerkit ovat hakeneet tämän alueen Lissabonin tukikohdakseen.

Jos tuntuu että teidän pitää tutkia kauemmaksi, käytännöllisten ja maalauksellisten raitiovaunujen lisäksi, erinomaisesti yhdistetty metroasema om vain 2 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.

 

 
  • bairroaltohotel-location01.jpg
  • bairroaltohotel-location02.jpg
  • bairroaltohotel-location03.jpg
  • bairroaltohotel-location04.jpg
  • bairroaltohotel-location05.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
logo-leadinghotelsoftheworld

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.