Bairro Alto Hotel Lissabon Portugal

Bairro Alto is een wijk die bekend staat om de ligging, de cultuur en bedrijvigheid; het is de toplocatie voor een verblijf in Lissabon en niet voor niets staat daarom juist hier een van de beste hotels van Lissabon!

Zodra u het hotel uitkomt, vindt u alles wat u zich maar kunt wensen op loopafstand; fantastisch winkelen met namen als Hermes, Louis Vuitton en Hugo Boss, ontelbare goede restaurants en cafés, naast de trams en de keistenen straatjes die het beeld van deze prachtige stad bepalen.

En zodra de zon onder gaat, komt Bairro Alto tot leven, van Fado tot theater, u ziet het hier allemaal!

Wat is dan een betere plek om te verblijven dan het 5-sterren Bairro Alto Hotel? Omdat het gelegen is in een fantastisch gerestaureerd 18e-eeuws gebouw met 55 kamers op 5 verdiepingen, is dit een van de beste hotels van Portugal. En met een voorgeschiedenis die teruggaat naar het eind van de 18e eeuw, worden de charmes van het begin van de twintigste eeuw en een modern karakter op een uitzonderlijk manier gecombineerd in de openbare ruimten en in alle kamers, om zo een comfortabele en ontspannende sfeer te creëren.

Betreed ons hotel en u wandelt een wereld binnen die werd geschapen uit hoffelijkheid, waar de fijne kunst van gastvrijheid wordt toegepast; elegant, intiem, heel persoonlijk.

 
  • bg_home_b.jpg
  • bg_home_c.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.