Het Bairro Alto Hotel in Lissabon. Ligging

GPS coördinaten: Geografische breedte 38º 42’ 36.76” N - Lengte 9º 08’ 35.81” W

Dit prachtige 5-sterrenhotel in Lissabon, letterlijk omgeven door straatcafés, geweldige restaurants en een aantal van de meest exclusieve winkels in Europa, waar ouderwetse trams hun ronde doen in de pittoreske keistenen straten, kent een perfecte ligging in een aantrekkelijke en historische omgeving.

Bairro Alto (wat letterlijk ‘bovenstad’ betekent) is een van de oudste gedeelten van Lissabon en tevens het centrum van de kunstwijk, waar de cultuur van Lissabon groeit en bloeit.

Dit chique en trendy district van Lissabon is de traditionele thuisbasis van intellectuelen en artiesten. Ook vandaag nog ontspruit er het allerlaatste op vlak van cultuur, kunst, mode en ontwerp.

En dankzij de uitstekende ligging van het hotel in Bairro Alto, vinden gasten gegarandeerd een uitgebreid en afwisselend aanbod aan musea, theaters, boetieks, café’s, bars, restaurants en in het bijzonder traditionele Fado-huizen vlak voor de deur.

Het Bairro Alto district is ook erg geliefd bij wie op zoek is naar buitengewone mode en designobjecten nu meer en meer ontwerpers en internationale merken deze ligging uitkiezen voor hun basis in Lissabon.

Mocht u de behoefte hebben om de wijde omgeving te verkennen, treft u naast de praktische en pittoreske trams, een metrostation met prima verbindingen op 2 minuten lopen vanaf het hotel.

 
  • bairroaltohotel-location01.jpg
  • bairroaltohotel-location02.jpg
  • bairroaltohotel-location03.jpg
  • bairroaltohotel-location04.jpg
  • bairroaltohotel-location05.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
logo-leadinghotelsoftheworld

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.