Bairro Alto Hotel Lisboa Portugal

Bairro Alto er et område som er kjent for sin beliggenhet, kultur og pulserende liv. Dette er et topp sted for et opphold i Lisboa, som også kan skryte av å ha et av Lisboas topp hoteller!

Gå bare utenfor hotellet, og du vil finne alt du kan ønske innen lett gangavstand. Flotte butikker med navn som Hermes, Louis Vuitton og Hugo Boss, hundrevis av gode restauranter og kaféer pluss trikkene og brosteinbelagte gater som definerer denne vidunderlige byen.

Og når solen går ned, våkner Bairro Alto til liv! Alt fra Fado til teater er her!

Så hva er vel et bedre sted å bo enn 5-stjerners Bairro Alto Hotel? Opptar en fantastisk restaurert bygning fra det 18. århundre. Med 55 rom, fordelt på 5 etasjer, er dette et av Portugals vakreste hoteller. Med en historie som går tilbake til slutten av 1700-tallets luksus, sjarmen fra 1920 og modernitet, blir dette kombinert på en utsøkt måte i offentlige områder og hvert enkelt rom for å skape en behagelig og avslappende atmosfære.

Kom inn på vårt hotell og du går inn i en verden skapt av høflighet og hvor den fortreffelige kunsten av gjestfrihet blir dyrket. Elegant, intimt og svært personlig.

 
  • bg_home_b.jpg
  • bg_home_c.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.