Bairro Alto Hotel i Lisboa. Sted

GPS Koordinater: Breddegrad 38º 42’ 36.76” N - Lengdegrad 9º 08’ 35.81” W

pBokstavelig talt omringet av gate kaféer, supre restauranter og noen av de mest eksklusive butikker i Europa, og hvor gammeldagse trikker kjører gjennom de sjarmerende brosteinbelagte gatene, er dette fantastiske 5-stjerners Lisboa Hotellet perfekt plassert i en attraktiv og historisk omgivelse.

Bairro Alto (som ordrett betyr "øvre kvartal”) er en av de eldste delene av Lisboa og sentrum for kunst distriktet, hvor Lisboas kultur lever og blomstrer.

Dette chic og in-vogue distriktet i Lisboa er tradisjonelt oppsøkt av intellektuelle og kunstnere. Det er i dag det skapende senteret for kultur, kunst, mote og design.

Og takket være hotellets utmerkede plassering i Bairro Alto, er gjester garantert et stort og variert utvalg av museer, teatre, boutiquer, caféer, barer, restauranter og tradisjonelle Fado hus på meget nært hold.

Bairro Alto distriktet har også blitt populært for de som søker ekstraordinære moter og designvarer da mange av de internasjonale designerne oppsøker denne sonen som deres basis i Lisboa.

Skulle du føle behov for å utforske flere områder, er i tillegg til de praktiske og pittoreske trikkene, en fantastisk metro stasjon kun 2 minutters gange fra hotellet.

 
  • bairroaltohotel-location01.jpg
  • bairroaltohotel-location02.jpg
  • bairroaltohotel-location03.jpg
  • bairroaltohotel-location04.jpg
  • bairroaltohotel-location05.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
logo-leadinghotelsoftheworld

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.