Bairro Alto hotell Lissabon Portugal

Bairro Alto är ett område som är känt för sitt läge, kultur och livlighet; det är en toppenplats att besöka när ni är i Lissabon och därmed, skryter det med ett av Lissabons toppenhotell!

Stig ut från hotellet och ni hittar allt vad ni kan önska inom en kort promenad; utmärkta shoppingplatser med namn såsom Hermes, Louis Vuitton och Hugo Boss, hundratals bra restauranger och kaféer samt med spårvagnar och kullerstens gator som definierar denna underbara stad.

Och när solen går ner, vaknar Bairro Alto till liv; från Fado till teater, allt är här!

Så vilken plats är bättre att besöka än det fem stjärniga Bairro Alto hotellet? Omfattande en strålande renoverad byggnad från 1700-talet med 55 rum och 5 våningar, är detta ett av de finaste hotellen i Portugal. Och med en historia som går tillbaka till slutet av 1600-talet, lyxighet, 1920-talets charm och nymodighet som är mycket vackert förenade i de allmänna områden och varje rum för att skapa en bekväm och avslappnande atmosfär.

Kom till vårt hotell och ni stiger inn i en värld skapad av hövlighet där den fina konsten av gästfrihet odlas; stilig, familjär, mycket personlig.


 
  • bg_home_b.jpg
  • bg_home_c.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.