Bairro Alto hotell i Lissabon. Läge

GPS koordinater: Breddgrad 38º 42’ 36.76” N - Längdgrad 9º 08’ 35.81” W

Bokstavligen omgiven av gatukaféer, strålande restauranger och några av europas exclusivaste affärer där gammalmodiga spårvagnar går längs de tjusiga kullerstens gatorna, är det här fem stjärniga hotellet i Lissabon perfekt placerat i en attraktiv och historisk ram.

Bairro Alto ( som bokstavligen betyder ‘övre fjärdedelen’) är en av Lissabons äldsta delar och centrum av konstområdena, där Lissabons kultur lever och blomstrar.

Detta Lissabons stiliga och moderna område är traditionellt de intellektuellas och konstnärernas hem. Det är fortfarande nutidens skapande centrum av kultur, konst, mode och design.

Och tack vare hotellets utmärkta läge i Bairro Alto, kan man garantera en stor och varierad palett av museer, teatrar, butiker, cafeer, barer, restauranger och isynnerhet traditionella Fado - hus alldeles invid.

Bairro Alto område har också blivit populärt för dem som letar efter exceptionellt mode och design eftersom flera designare och internationella högklassiga varumärken har hittat detta område som deras bas i Lissabon.

Om ni känner att ni behöver utforska längre bort, utöver de praktiska och pittoreska spåvagnarna, är en utmärk förenad metrostation bara inom 2 minuters promenad från hotellet.

 
  • bairroaltohotel-location01.jpg
  • bairroaltohotel-location02.jpg
  • bairroaltohotel-location03.jpg
  • bairroaltohotel-location04.jpg
  • bairroaltohotel-location05.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
logo-leadinghotelsoftheworld

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.