Hotellet i Lissabon Bar och Restauranger

Flores Restaurang
Flores restaurang är öppet för gäster och lokalbefolkning till lunch och middag.
Kocken Henrique sá Pessoa moderna kök omfattar de förgångna portugisiska koloniernas gastronomi och förenar den med orientalisk och internationationell smak.

Café Bar
Den populära mötesplatsen i Lissabon.
Café bar består av tre olika nivåer – centralbaren som är på gatunivå, Igluhallen som är på bottenvåningen och Mezzanine.

De två nedersta våningarna formar huvudbaren där coctail - drinkar och små mellanmål serveras och en gästande DJ erbjuder levande underhållning.
En varierande musiklista som består av klassisk, etnisk och masning som stimulerar kvällarna på Café Bar och gör det till ett “in” ställe i Bairro Altos kvällsliv. Igluhallen kan användas som privat föreställningsrum eller för privata fester för ca. 25 personer.

Delad med en glasvägg, erbjuder Mezzanine med sin öppna spis, böcker och tidningar, ett avkopplande, tystare utrymme såsom en inomhusterass

The Terrace
Terrace ligger i översta våningen och erbjuder en idyllisk plats för att läsa, vistas eller uppskatta Lissabons öppna utsikt.
Där serveras små mellanmål och smörgåsar; en utmärk plats för middagens paus.

 
  • bairroaltohotel-restaurants01.jpg
  • bairroaltohotel-restaurants02.jpg
  • bairroaltohotel-restaurants03.jpg
  • bairroaltohotel-restaurants04.jpg
  • bairroaltohotel-restaurants06.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
logo-leadinghotelsoftheworld

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.