Cascais golfkentistä

Osa Portugalin hienoimmista golfkentistä on helpon matkan päässä Cascais Miragemista, ja hotelli voi järjestää teille erikoisolosuhteet nautittavaksenne monille näistä kentistä.

Oitavus Dunesissa, ainoastaan 10 minuutin päässä Cascais Miragemista, on osa Portugalin kauniimpia kenttiä. Se sijaitsee Sintra-Cascaisin luonnonpuistossa, lähellä Atlantin valtamerta, jotka antavat häikäisevät vuori- ja kaukaiset valtameri näköalat joka reiältä. Tunnettu Arthur Hillsin suunnittelema, kenttä kunnioittaa luonnon maastoa ja herkkää ekojärjestelmää johon se on sijoitettu, ollen vain maailman toinen “Certified Signature Sanctuary Gold” asemalla palkittu kenttä.

Haastava, mutta aina pelattava, reitti on samanlainen kuin golfkentät Skotlannissa, yhdeksällä reiällä molempiin suuntiin, yhtämittaisella silmukalla. Oitavos Dunes tarjoaa myös toisia erinomaisia tiloja oppimaan ja parantamaan golfin peluutanne. Jos lyhyt pelinne voisi parantua pienestä huomiosta (ja kenen ei?), harjoitelkaa väylällä, tupla ruohokentillä, esteillä ja epätasaisella alueella lähellä klubitaloa.  Ensimmäisen tiin vieressä, on lyöntiharjoittelualue 300 metriä pitkä ja sillä on 5 maaliviheriötä. Klubitalo miellyttää niitä jotka arvostavat nykyaikaista suunnittelua. Lasin ja isojen ulkoilma alueiden runsas käyttö suo kävijöille mahdollisuuden nauttia näköaloista yli kauniin kentän ja ympäristön.

Quinta da Beloura
Kaunis puite viheriöivän Sintra vuorten juuressa inspiroi Rocky Roquemorea luomaan houkuttelevan Quinta da Beloura kentän, jossa kauniit vuorinäköalat  koostuvat yli 40000 eri lajikkeista olevista puista, puite joka tekee golfhaasteista entistäkin miellyttävämmän. Vesi on lisätty monen reiän haasteeseen, järvet ja purot palvelevat myös kastelemaan metsäkenttää. Lyöntiharjoituskenttä ja puttausviheriö tarjoavat mahdollisuuden harjoitella ja erikoistuneet ammattilaiset ovat aina saatavilla neuvoa varten.  

Golfkauppa antaa teille mahdollisuuden varastoida golftarpeitanne ja voitte myös vuokrata varustuksen täältä. Upeassa klubitalossa on erinomainen ravintola, joka tarjoilee perinteistä portugalilaista keittiötä. Baari, terassilla joka avautuu yli kentän on avoinna myöhään.

Lisbon Sports Clubilla oleva golfkenttä avattiin vuonna 1922 ja se on instituutio Portugalissa. Kokekaa perinne ja nauttikaa luonnosta joka löytyy tällä historiallisella kentällä. Klubitalo heijastaa tätä perintöä, koska se on muutos kiinteistön alkuperäisestä talosta. Miellyttävä loistavilla näköaloilla sen terassilta yli kentän ja nauttikaa erittäin hienosta ravintolasta. Lisäksi on lyöntiharjoitusalue ja puttausviheriö ja, jos tarvitsette hieman taukoa pelistänne, voitte nauttia tennistiloista ja uima-altaasta.

Belas Golf Club on yhdistetty asuintalokompleksiin joka sijaitsee Belas kaupungin ja Vale de Lobos alueen välissä. Täällä luonto on enemmän kuin lisäosa, 465 hehtaaria kehitystä jossa on otettu huolellisetsi huomioon ympäristökysmykset ja maaston luonnon kauneus ja puite.

Kenttä on kansainvälisesti tunnustettu sen pohjapiirroksesta. Se tarjoaa laajan valikoiman erityyppisiä reikiä ja vaatii kokonaisvaltaisen lähestymisen: tulette huomaamaan että täällä taktiikat ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin tekniikka. Tasoituksestanne riippumatta, huomaatte sen sekä haastavaksi että mukavaksi. Ainutlaatuinen kosketus täällä on henkilökohtainen huolenpito jota voitte odottaa; rakennettu portugalilaisen vieraavaraisuuden perintöön, Lämmin ja ystävällinen palvelu takaa että muistatte tämän kentän hellyydellä muistakin syistä kuin ainoastaan golfista. 
 • English
 • Português
 • Deutsch
 • Español
 • French
 • Italian
 • Russian
 • Danish
 • Finnish
 • Norsk
 • Nederlands
 • Swedish
 • 1.jpg
 • 2.jpg
Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.