Cascais Golfbanen

Enkele van de beste golfbanen van Portugal liggen makkelijk bereikbaar vanuit het Cascais Miragem, en het hotel kan reserveringen voor u maken. Bij sommige golfbanen profiteert u van speciale voordelen.

Oitavos Dunes, gelegen op slechts 10 minuten afstand van het Cascais Miragem, heeft een van de mooiste golfbanen in Portugal. Het is gelegen in het Sintra-Cascais natuurpark, vlakbij de Atlantische Oceaan, en dit zorgt ervoor dat er vanaf elke hole een overweldigend uitzicht op de bergen en de oceaan is. De golfbaan, ontworpen door Arthur Hills, laat het natuurlijke gebied en het ecosysteem waarin die zich bevindt intact en heeft daarom als tweede in de wereld de status van “Certified Signature Sanctuary Gold” verworven.

Hoewel uitdagend maar toch goed bespeelbaar, lijkt de looproute sterk op de linksbanen in Schotland, met 9 holes binnen en 9 holes buiten die allemaal met elkaar verbonden zijn. Oitavos Dunes heeft ook uitmuntende faciliteiten om golfvaardigheden te leren of te verbeteren. Als uw korte spel wel een beetje aandacht kan gebruiken (en bij wie is dat eigenlijk niet zo…), dan kunt u oefenen op de fairway, dubbele greens, bunkers en de rough bij het clubhuis. Naast de eerste tee bevindt zich de oefenbaan van 300 meter lang met 5 greens. Het clubhuis zal de liefhebber van eigentijds ontwerp doen watertanden. Door het overvloedige gebruik van glas en grote buitenruimtes kunnen bezoekers genieten van het uitzicht over de prachtige baan en de omgeving.

Quinta da Beloura
De prachtige locatie aan de voet van de groene Sintra Mountains vormde de inspiratie voor Rocky Roquemore voor de aanleg van de bekoorlijke Quinta da Beloura golfbaan. Het uitzicht op de bergen wordt omgord door meer dan 40.000 bomen van uiteenlopende rassen, wat de golfwedstrijden alleen nog maar aangenamer maken. Een groot aantal holes is voorzien van waterpartijen, en de meren en beekjes dienen ook voor de irrigatie van de bosrijke baan. Op de oefenbaan en de puttinggreen kunnen de vaardigheden aangescherpt worden en er is altijd professionele hulp beschikbaar voor de nodige adviezen.    

In de golfshop kunt u uw voorraden weer aanvullen en ook golfspullen huren. Het fantastische clubhuis herbergt een uitstekend restaurant dat traditionele Portugese gerechten serveert. De bar, met terras dat uitziet op de golfbaan, is tot in de late uurtjes geopend.

De golfbaan van de Lisbon Sports Club is in 1922 in gebruik genomen en is een instituut in Portugal. Kom eens langs om de traditie te ervaren en geniet van de natuur op deze historische baan. Het clubhuis maakt ook deel uit van dit erfgoed, omdat het een verbouwing is van het oorspronkelijke pand. Laat u vanaf het terras in vervoering brengen door het spectaculaire uitzicht over de baan en geniet van het voortreffelijke restaurant. Er bevindt zich tevens een oefenbaan, een puttinggreen en – als u even wat anders wilt doen dan golfen – tennisfaciliteiten en een zwembad.

De Belas Golf Club maakt deel uit van een wooncomplex dat gelegen is tussen de stad Belas en het Vale de Lobos-gebied. De natuur is hier meer dan alleen maar een bijzaak, want bij dit project met een grondoppervlak van 465 hectare wordt zorgvuldig rekening gehouden met zowel het milieu als de natuurlijke schoonheid van het terrein.

De baan wordt internationaal erkend om zijn opzet. Er is een grote variatie aan holes en de baan vraagt om een meer holistische benadering: hier is tactiek minstens zo belangrijk als techniek. Wat uw handicap ook is, golfen op deze baan is uitdagend en plezierig. Een uniek aspect is de persoonlijke aandacht die u hier kunt verwachten. Ook hier vindt u de traditionele Portugese gastvrijheid en de hartelijke, vriendelijke bediening zal ervoor zorgen dat u warme herinneringen koestert aan deze baan, en niet alleen vanwege het golfen. 
 • English
 • Português
 • Deutsch
 • Español
 • French
 • Italian
 • Russian
 • Danish
 • Finnish
 • Norsk
 • Nederlands
 • Swedish
 • 1.jpg
 • 2.jpg
We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.