Cascais Miragem’s Zensations Spa

Als u nodig aan ontspanning toe bent, of alleen maar lekker verzorgd wilt worden, kunt u wegdromen uit het alledaagse bestaan bij Cascais Miragem’s Zensations Spa van het Cascais Miragem. De ervaren therapeuten bieden u de meest recente producten en behandelingen in 7 behandelkamers, waaronder een ontspanningsruimte met uitzicht op de Atlantische oceaan.

De exclusieve Zensationsproducten zijn speciaal ontwikkeld als aanvulling op de verschillende behandelingen die aangeboden worden. Ze zorgen voor de prikkeling van de zintuigen, laten opgehoopte stress verdwijnen en zorgen voor harmonie tussen lichaam en geest. Maar eerst moet u een belangrijk dilemma oplossen: welke verwenbehandeling wordt gekozen.

Er zijn verschillende soorten massages mogelijk. De 50 minuten durende Special Zensations Massage is op maat gemaakt voor u en door u. Want wie weet beter wat u nodig hebt om te ontspannen dan uzelf? U kunt zelf bepalen hoeveel druk er wordt uitgeoefend, welke punten onder handen worden genomen en welke speciale olie er gebruikt wordt. En dan kunt u zich voorbereiden op uw eigen reisje naar het paradijs. Of kiest u toch voor een steviger aanpak van uw spieren? De Sportmassage (30 minuten) vermindert de vermoeidheid en spanning van de spieren die ontstaat na het sporten of door de dagelijkse drukte. En hebt u eigenlijk wel stilgestaan bij uw lymfatisch stelsel, het systeem dat zo essentieel voor uw gezondheid is? Een Manual Lymphatic Drainage is hemel op aarde voor uw lymfevaten. Deze behandeling is geïndiceerd wanneer u vocht vasthoudt, vermoeide benen heeft of een buitengewoon hoge urinezuurspiegel.

Andere intensieve Zensations verwenbehandelingen zijn onder meer de 40 minuten durende Body Exfoliation waardoor zowel de doorbloeding verbetert als de dode huidcellen verwijderd worden. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een mengsel op basis van chocola en kaneel. Daarna wordt een zeer voedende lotion aangebracht, waardoor uw huid zijdezacht en glad aan zal voelen. Of wat dacht u van een 80 minuten durende Hot Stones-behandeling, waarbij de verwarmde stenen, de druivenpitolie en de kruidenolie er samen voor zorgen dat uw zintuigen volledig tot rust komen? De Sun Ceremony, die bestaat uit een exfoliatie met sinaasappels en honing als basis gevolgd door een sessie onder de zonnebank, geeft meteen een duidelijk zichtbaar resultaat.

En er zij nog meer behandelingen die al na één sessie een sensationeel resultaat hebben. Experimenteer eens met de 60 minuten durende Microdermabrasie-behandeling, een methode waarbij op gecontroleerde wijze dode huidcellen worden verwijderd. Speciaal geïndiceerd voor de oude, vettige, gepigmenteerde of beschadigde huid. Een andere snelle maar duurzame behandeling is Crystal Clear Oxygen, waarbij de rimpels in uw huid zichtbaar verminderen door de verhoogde opname van zuurstof.

Het aantal behandelingen lijkt eindeloos. Naast de meer holistische behandelingen, zoals shiatsu, acupunctuur, reiki, thai, ayurveda en tuina-massages en -reflexologie, bieden we natuurlijk ook de meer conventionele behandelingsmethodes. Om de keuze wat gemakkelijker te maken zijn er ook speciale luxearrangementen samengesteld. Zo is er Special Zensations, een arrangement dat begint met een hotstonesmassage, dan een hoofdhuidmassage, gevolgd door een voet- en handbehandeling. Als afsluiting kunt u genieten van een gezonde lunch. De therapeut stelt graag, speciaal voor u, een persoonlijk arrangement samen.

Wat u ook kiest, de stijlvolle setting en inrichting en de vriendelijke en professionele service zullen er zeker voor zorgen dat u herboren en met prachtige herinneringen aan deze speciale luxe en verwennerij weer naar huis gaat. 
 • English
 • Português
 • Deutsch
 • Español
 • French
 • Italian
 • Russian
 • Danish
 • Finnish
 • Norsk
 • Nederlands
 • Swedish
 • spa01.jpg
 • spa1.jpg
 • spa2.jpg
 • spa3.jpg
We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.