Cascais Golfbanene

Noen av de flotteste golfbanene i Portugal er innen lett rekkevidde av Cascais Miragem. Hotellet kan ordne bestillinger med spesielle tilbud ved flere av dem.

Oitavos Dunes, bare 10 minutter fra Cascais Miragem, har en av de vakreste banene i Portugal. Den ligger i Sintra-Cascais naturpark, like ved Atlanterhavet, noe som gir en imponerende fjell og fjern havutsikt fra hvert hull. Designet av den anerkjente Arthur Hills, respekterer banen det naturlige terrenget og det følsomme økosystemet som befinner seg der og er den andre banen i verden som er blitt tildelt statusen "Certified Signatur Sanctuary Gold".

Banen er utfordrende, men alltid spillbar. Rutingen er svært lik baner i Skottland, med ni hull out og ni in, i en kontinuerlig loop. Oitavos Dunes tilbyr også andre utmerkede fasiliteter for å lære og for å forbedre golfspillet. Hvis ditt korte spill kan dra nytte av litt oppmerksomhet (og hvem kan ikke det?), øv på fairwayen, doble greener, bunkere og det grove området nær klubbhuset. Ved siden av den første tee er det en driving range som er 300 meter lang og har 5 target greener. Klubbhuset vil spesielt glede dem som setter pris på moderne design. Den overdådige bruken av glass og store uteområder tillater besøkende å nyte utsikten over den vakre banen og omgivelsene.

Quinta da Beloura
De vakre omgivelsene ved foten av de frodige Sintrafjellene inspirerte Rocky Roquemore til å skape den fristende banen på Quinta da Beloura, hvor den vakre fjellutsikten er innrammet av mer enn 40.000 trær av forskjellige arter. Omgivelsene gjør golf- utfordringene enda mer behagelig. Vann er en ekstra utfordring ved mange av hullene, og innsjøene og elvene tjener også til å vanne den flotte banen. Driving range og putting green tilbyr muligheter til å praktisere og spesialiserte fagfolk er alltid tilgjengelige for råd.  

Golfbutikken tillater deg å lagre opp nødvendig golfutstyr, men du kan også leie utstyr her. Det flotte klubbhuset har en utmerket restaurant som serverer tradisjonell portugisisk mat. Baren, med en terrasse som har utsikt over banen, er åpen til sent på kvelden.

Golfbanen på Lisboa-Sports Club ble åpnet i 1922 og er en institusjon i Portugal. Opplev tradisjonen og nyt naturen som finns på denne historiske banen. Klubbhuset reflekterer denne arven, og er en etterligning av det opprinnelige huset på eiendommen. Gled deg over den spektakulære utsikten over banen fra terrassen og nyt den utmerkede restauranten. Ytterligere funksjoner inkluderer en driving range og putting green, og hvis du trenger litt distraksjon fra spillet, kan du nyte tennis fasilitetene og svømmebassenget.

Belas Golf Club er forbundet med et boligkompleks som ligger mellom byen Belas og Vale de Lobos området. Her er naturen mer enn et tilbehør. Det 465 hektar området er nøye utviklet med hensyn til både miljøet og den naturlige skjønnheten i terrenget og omgivelsene.

Banen er internasjonalt anerkjent for sin layout. Den tilbyr et bredt spekter av ulike typer hull og krever en mer holistisk tilnærmelse. Her vil du oppdage at taktikk er minst like viktig som teknikk. Uansett handicapet ditt, vil du finne det både som en utfordring og en glede. Den unike følelsen av personlig pleie som du kan forvente her, er bygget på den portugisiske tradisjonen av gjestfrihet. Den varme og vennlige servicen vil sørge for at du husker denne banen med glede for flere grunner enn bare golf. 
 • English
 • Português
 • Deutsch
 • Español
 • French
 • Italian
 • Russian
 • Danish
 • Finnish
 • Norsk
 • Nederlands
 • Swedish
 • 1.jpg
 • 2.jpg
Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.