Cascais golfbanor

Några av Portugals finaste golfbanor är inom en lätt väg från Cascais Miragem, och hotellet kan arrangera er specialförhållanden för att njuta av på många av dem.

I Oitavus Dunes, bara inom 10 minuters väg från Cascais Miragem, finns några av Portugals vackraste banor. Det ligger i Sintra-Cascais naturpark, nära Atlantiska oceanen, som ger strålande berg- och fjärran oceanutsikter från varje hål. Designad av den kända Arthur Hills, respekterar banan den naturliga terrängen och det känslig ekosystemet där den är placerad, och är endast världens andra med “Certified Signature Sanctuary Gold” status belönade bana.

Utmanande, men alltid spelbar, är rutten likadan som golfbanorna i Skotland, med nio hål i båda riktningarna, med en fortgående ögla. Oitavos Dunes erbjuder också olika enastående utrymmen för att lära och förbättra ert golf spel. Om ert när spel skulle kunna förbättras med lite uppmärksamhet (och vems kunde inte?), träna på leden, dubbel gräsbanor, hinder och ojämnt område nära klubbhuset. Bredvid den första teet, är slagövningsområdet 300 meter lång och med 5 målgreen. Klubbhuset behagar dem som uppskattar nutida design. Ymnigt bruk av glas och stora utomhus områden  ger besökaren en möjlighet att njuta av utsikter av den vackra banan och omnejderna.

Quinta da Beloura
En vacker ram vid de grönskande Sintra bergen inspirerad av Rocky Roquemore för att skapa en lockande Quinta da Beloura bana, där vackra bergsutsikter består av över 40.000 träd av olika sorter, en ram som gör golfutmaningar ännu mer behaglig. Vatten utökar unmaningen av många hål, sjöarna och bäckarna tjänar också att vattna skogsbanan. Slagsövningsfält och putting green erbjuder en möjlighet att träna och de specialiserade professionella är alltid tillgängliga för råd.

Golfaffären ger er möjlighet att utöka era golfförnödenheter och ni kan också hyra utrustning här. Det magnifika klubbhuset har en enastående restaurang, som serverar traditionellt portugisiskt kök. Baren, med terass som öpppnar mot banan är öppen sent.

Golfbanan på Lisbon Sports Club öppnades 1922 och den är en institution i Portugal. Upplev traditionen och njut av naturen som hittas på den här historiska banan. Klubbhuset reflekterar det här arvet, eftersom det är en förändring från fastighetens ursprungliga hus. Behaglig med strålande utsikter från sina terasser över banan och njuta av den enastående restaurangen. Dessutom finns ett slagsövningfält och putting green och, om ni behöver en liten paus från ert spel, kan ni njuta av tennisutrymmen och simbassängen.

Belas Golf Club är förenad med bostadskomplexet placerat mellan staden Belas och  Vale de Lobos området. Här är naturen mer än ett tillägg, 465 hektar utveckling som har noggrannt tagit hänsyn till miljöfrågor och terrängens naturliga skönhet och ramen.

Banan är internationellt erkänt för dess planritning. Den erbjuder ett stort urval olika typer av hål och kräver ett mer helhetsbetonat närmande: ni kommer att märka att här är taktikerna minst lika viktiga som tekniken. Oberoende av ert handicap, finner ni den båda utmanande och bekväm. En unik beröring här är den personliga omtanken som ni kan vänta; byggd på den portugisiska traditionen av gästfrihet, garanterar den varma och vänliga betjäningen att ni kommer ihåg den här banan med ömhetskänsla för fler orsaker än bara golf. 
 • English
 • Português
 • Deutsch
 • Español
 • French
 • Italian
 • Russian
 • Danish
 • Finnish
 • Norsk
 • Nederlands
 • Swedish
 • 1.jpg
 • 2.jpg
Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.