Faciliteter hoteller

Altis Belém Hotel & Spa har allerede et flot omdømme for deres fremragende service. Det skyldes ikke bare det meget professionelle og imødekommende personale, men også de særlige ideer og teknikker, som hotellet tilbyder. F.eks. Express Check In og Out, så de administrative detaljer tager så lidt tid som muligt

Altis Belém Hotel har mange værelser og fælles lokaler - både indendørs og udendørs. I loungen i stueetagen er der flere fjernsyn og daglige aviser til rådighed, så gæsterne kan holde sig ajour med, hvad der foregår rundt omkring i verden, i luksuriøse omgivelser. Man kan også sidde og slappe af med en god bog i biblioteket, og hvis man foretrækker at være udendørs, er der masser af tilbud at vælge imellem. Der er den afsides og hyggelige restaurantterrasse eller de mere livlige barterrasser, hvor man kan nyde udsigten og se på folk, som går forbi. Eller hvad med soldækket på tagetagen med swimmingpool?

Der er mange andre tilbud, så opholdet bliver så behageligt som muligt, f.eks. privat parkering og internetadgang på hele hotellet. Desuden kan man låne en bærbar computer eller en bærbar GPS mod ekstra betaling. Og fordi hotellet ved, at det er de små ting, som kan gøre hele forskellen, er der 24-timers concierge-service, housekeeping, vaskeri og skopudsning.

  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.