Altis Belém Hotel & Spa, Lissabon Portugal

Langs Tejofloden , lige inden den løber ud i Atlanterhavet, ligger det nye, raffinerede 5-stjernede Altis Belém Hotel & Spa. Det er nemt at komme til, mange af Lissabons mest betydningsfulde turistattraktioner ligger kun få skridt derfra og udsigten er fantastisk - så man finder ikke en bedre beliggenhed.

Altis Belém er et af de smukkest designede hoteller med betagende moderne arkitektur og indretning. Udvendigt er bygningen diskret og domineret af hvide og grå farvetoner med strukturkontraster. De meget rummelige lokaler indendørs er ikke overfyldte. Der er nærmest kun nøje udvalgte skulpturer plus den næsten svævende trappe i lobbbyen. Hvis der er farver, er det på mindre overraskende områder. Hvis man elsker moderne design, vil man elske dette hotel.

Den stilfulde og veludstyrede spa er en seværdighed i sig selv. Udover innovative behandlinger, har man i termohaven en betagende tagterrasse og swimmingpool. De udvendige områder er stilfulde og beskyttet mod solen. De forbinder hotellet med fodgængerområdet langs floden.

Betragt verdenen, mens du slentrer rundt i det magiske Lissabon, hvor lyset afspejles i vandet.

  • hotel01.jpg
  • hotel02.jpg
  • hotel03.jpg
  • hotel04.jpg
  • hotel05.jpg
  • hotel06.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.