Altis Belém Hotel & Spa, Lissabonin Portugalin

Tagus joen äärellä juuri ennen kuin se kohtaa Atlantin valtameren on hienostunut uusi viiden tähden Altis Belém Hotel & Spa. Erinomaisella pääsyllä, monet Lissabonin tärkeimmät turistinähtävyydet ovat vain parin askeleen päässä ja avarat, rajoittamattomat näköalat, ei voisi toivoa miellyttävämpää sijaintia.

Altis Belém on hotellisuunnittelun etualalla erinomaisella nykyaikaisella arkkitehtuurilla ja sisätilojen sisustuksella. Ulkopuoli on asiallinen ja sitä hallitsee valkoisen ja harmaan sävyt joissa materiaalin pinta käytetään vastakohtana. Runsaat sisätilat ovat siistit ja sisältävät vain huolellisesti valittuja, kuvanveistoksia, sekä ilmeisesti ilman tukea olevat aulan portaat. Kun väriä käytetään sitä on pienissä paikoissa yllättävinä ilmaisuna. Jokainen joka arvostaa modernia suunnittelua lumoutuu.

Tyylikäs ja erinomaisesti varustettu kylpylä on upea nähtävyys. Uudistavien terapioiden lisäksi, lämpöpuutarhassa on henkeäsalpaava aurinkokatos ja uima-allas. Ulkoilma tilat ovat tyylikkäät ja suojassa auringolta, yhteydessä hotelliin ja joen varrella olevaan kävelyalueeseen.

Katsokaa maailman kulkua kun verkkaisesti kävelette lumoavassa, vedestä heijastuvasta Lissabonin valossa.

  • hotel01.jpg
  • hotel02.jpg
  • hotel03.jpg
  • hotel04.jpg
  • hotel05.jpg
  • hotel06.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.