Altis Belém Hotel, Lissabonin. Sijainti

Näytä kartta
GPS koordinaattorit: Leveysaste 38.69339 Pituusaste -9.21059

Belém on Lissabonin lähistö ulottuen Tagus joen vartta aivan historiallisen keskustan länsipuolelle. Sillä on avaria ulkoilma alueita ja se nauttii erinomaisista pääsyistä autolla ja eri julkisen liikenteen kulkuneuvoilla. Se on elävää aluetta, monella ravintolalla ja baarilla ja sisältää osan Lissabonin tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten Belémin tornin, Jerónimos luostarin, löytöretkien muistomerkin ja Belémin kulttuurikeskuksen (the CCB), jossa jälkimmäisessä on Portugalin tärkein modernin taiteen kokoelma. Ja, ehkä jollekin vielä tärkeämpi, Lissabonin kiireisimmän ja tunnetuimman leivonnaiskaupan.

Helpon kävelymatkan päässä kaikilta nähtävyyksiltä ja aivan joen toisella puolella, erinomaisilla näköaloilla sen yli, löydätte viiden tähden design Altis Belém Hotel & Span. Koska se on yhdellä Lissabonin suositummalla kävelyalueella joen varrella, siellä on aina rentoutunut ja loman tapainen ilmapiiri.

Täältä voi löytää helposti ja mukavasti Lissabonin historiallisen keskustan ja Sintran luomoavat nähtävyydet ja Estorilin rannikolla olevat, kuten tyylikäs Cascais ja hienot golfkentät.

Altis Belém Hotel & Spa´ssa tunnette olevanne kaiken keskellä.

  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg
  • location04.jpg
  • location05.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.