Hotel faciliteiten

Het Altis Belém Hotel & Spa heeft al een reputatie voor de uitstekende service. Dit is een kwestie van het hebben van het meest professionele, uitnodigende en verzorgende personeel met de beste opleiding. Dit betekent onder andere speciale ideeën en technieken, zoals het Express inchecken en uitchecken, waardoor administratieve details tot een minimum beperkt worden.

Het Altis Belém Hotel beschikt over enorm veel publieke ruimten, zowel binnen als buiten. In de lounge op de begane grond houden verschillende televisies en dagbladen u in een luxe omgeving op de hoogte van de dagelijkse gebeurtenissen in de wereld. Of ontspant u liever met een goed boek in de bibliotheek? En als u liever buiten bent hebt u ook keuze genoeg. Wordt het het afgelegen en intieme restaurantterras, of de levendige terrassen van de bar waar u van het uitzicht kunt genieten en mensen kunt kijken? Of het zonneterras en het zwembad op het dak?

Er is nog veel meer voor uw gemak, bijvoorbeeld een privéparkeerplaats, internet dat door het hele hotel toegankelijk is, en een laptop of draagbare GPS die allemaal tegen een extra toeslag te verkrijgen zijn. En omdat het hotel weet dat de kleine dingen zijn die het verschil kunnen maken, is er een 24-uurs portiersdienst, schoonmaakdienst, was- en schoenpoetsservice.

  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.