Altis Belém Hotel & Spa, Lissabon Portugal

Aan de rivier de Taag, net voordat deze uitmondt in de Atlantische Oceaan, staat het geraffineerde nieuwe 5-sterren Altis Belém Hotel & Spa. Met een uitstekende bereikbaarheid, veel van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Lissabon op een steenworp afstand, en een weids uitzicht kan men zich geen aantrekkelijker locatie wensen.

Het Altis Belém is toonaangevend in hoteldesign met een prachtige moderne bouwstijl en inrichting. De buitenkant is sober en wordt gedomineerd door de kleuren wit en grijs waarbij textuur wordt gebruikt voor contrasten. De enorme binnenruimten zijn heel overzichtelijk en u vindt er alleen zorgvuldig uitgekozen beelden en ook de schijnbaar zwevende trap in de lobby. Als ergens kleur wordt gebruikt is het op kleine stukjes als verrassingselement. Iedereen die van modern design houdt zal verrukt zijn.

De stijlvolle en uitstekend uitgeruste spa is een grote trekpleister. Naast innovatieve therapieën, herbergt de thermotuin een adembenemend zonneterras op het dak en een zwembad. De buitenruimten zijn chic en liggen beschermd uit de zon, en verbinden het hotel met het voetgangersgebied langs de rivier.

Laat de wereld aan u voorbijgaan terwijl u door het betoverende licht van Lissabon slentert, dat wordt weerkaatst door het water.

  • hotel01.jpg
  • hotel02.jpg
  • hotel03.jpg
  • hotel04.jpg
  • hotel05.jpg
  • hotel06.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.