Altis Belém Hotel, Lissabon. Ligging

Kaart tonen
GPS Coordinates: Latitude 38.69339 Longitude -9.21059

Belém is een wijk in Lissabon die zich uitstrekt langs de rivier de Taag ten westen van het historische centrum. Het heeft veel open ruimten en is uitstekend per auto en verschillende vormen van openbaar vervoer bereikbaar. Het is een levendige wijk, met veel restaurants en bars en het heeft een paar van de grootste bezienswaardigheden van Lissabon, zoals de toren van Belém, het Jeronimos klooster, het Monument der ontdekkingen en het Cultureel Centrum van Belém (CCB), waar de belangrijkste collectie moderne kunst van Portugal hangt. En, voor sommigen nog belangrijker, de drukste en bekendste banketbakkerij van Lissabon.

Op loopafstand van al deze bezienswaardigheden en direct aan de rivier vindt u het 5-sterren Altis Belém Hotel & Spa, met een fantastisch uitzicht. Omdat het in de populairste wijk van Lissabon staat voor een wandeling langs de rivier, heerst hier altijd een ontspannen vakantiesfeer.

Vanuit hier bent u zo in het historische centrum van Lissabon en bij de bezienswaardigheden in het sprookjesachtige Sintra en langs de Estorilkust, zoals het chique Cascais en de fantastische golfbanen.

U voelt zich in het midden van dit alles in het Altis Belém Hotel & Spa.

  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg
  • location04.jpg
  • location05.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.