Hotell fasiliteter

Altis Belém Hotel & Spa har allerede fått et godt rykte for sin utmerkede service. Dette handler om mer enn å bare ha det mest profesjonelle, vennlige og imøtekommende personale med kvalifisert utdanning. Det omfatter også spesielle ideer og teknikker, for eksempel Express sjekk-inn og ut tjenesten, som lover å begrense administrative detaljer til et minimum.

Altis Belém Hotel har et vell av offentlige områder, både innendørs og utendørs. I salongen i nederste etasje er det flere fjernsyn og dagsaviser som tillater deg å holde tritt med verdens hendelser i luksuriøse omgivelser. Eller vil du heller slappe av med noe godt lesestoff i biblioteket? Hvis du ønsker å være utendørs er det nok å velge mellom. Kanskje vil du prøve den mer bortgjemte og intime restaurant-terrassen, eller de livlige bar-terrassene som lar deg nyte utsikten og menneskene som vandrer forbi? Eller takterrassens soldekk med svømmebasseng?

Det er også mye annet for din bekvemmelighet, som for eksempel privat parkering, internett tilgjengelig på hele hotellet og bærbar datamaskin eller bærbar GPS som begge er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Fordi hotellet vet at det er de små tingene som kan utgjøre hele forskjellen, er det også 24-timers resepsjon-, rengjøring-, vaskeri- og skopuss tjenester.

  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.