Altis Belém Hotel & Spa, Lisboa Portugal

Langs elvebredden til Tagus, like før den munner ut i Atlanterhavet, ligger det nye sofistikerte 5-stjerners Altis Belém Hotel & Spa. Med utmerket tilgang til mange av Lisboas viktigste turistattraksjoner bare noen skritt unna, samt flott uhindret utsikt, kunne man ikke ønske et mer attraktivt sted.

Altis Belém har en fremragende hotelldesign med fantastisk moderne arkitektur og interiør. Eksteriøret er nøktern og domineres av toner i hvitt og grått der tekstur er benyttet til kontrast. De generøse innvendige arealene er nøye  organisert og inneholder kun  utvalgte skulpturer, samt den tilsynelatende trappen uten støtte i lobbyen. Når farger brukes er det i små flekker som et overraskende element. Alle som setter pris på moderne design vil bli henrykt.

Den stilige og utmerkede utstyrte Spa er en stor attraksjon. Bortsett fra nyskapende terapier, har Thermo Garden en fantastisk takterrasse og svømmebasseng. De utvendige arealene er stilige og beskyttet fra solen og knytter hotellet og gågaten langs elven sammen.

Se verden gå forbi mens du rolig spaserer i det magiske Lisboa lyset som reflekteres av vannet.

  • hotel01.jpg
  • hotel02.jpg
  • hotel03.jpg
  • hotel04.jpg
  • hotel05.jpg
  • hotel06.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.