Altis Belém Hotel, Lisboa. Sted

Vis kart
GPS Koordinater: Breddegrad 38.69339 Lengdegrad -9.21059

Belém er en forstad til Lisboa som strekker seg langs elven Tagus like vest for det historiske sentrum. Det har store åpne områder og utmerket tilgang med bil og ulike former for offentlig transport. Det er et pulserende område med mange restauranter og barer, og har noen av de viktigste attraksjonene i Lisboa, slik som Belém tårnet, Jerónimos klosteret, Monumentet for oppdagelser og Beléms kulturelle senter (CCB). Sistnevnte inneholder den viktigste moderne kunstsamlingen i Portugal, og kanskje enda viktigere for noen, Lisboa travleste og mest berømte konditori.

Innen gangavstand fra alle disse attraksjonene og rett ved elven, med fantastisk utsikt over den, vil du finne 5-stjerners Altis Belém Hotel & Spa. Beliggenheten i et av Lisboas mest populære områder for en tur langs elva, sørger for en avslappet og ferie-aktig atmosfære.

Herfra kan man enkelt og bekvemt komme til Lisboas historiske sentrum og attraksjonene i magiske Sintra og langs Estorilkysten, slik som elegante Cascais og de fantastiske golfbanene.

Du vil føle deg i hjertet av det hele på Altis Belém Hotel & Spa.

  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg
  • location04.jpg
  • location05.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.