Det här har hotellet att erbjuda

Altis Belém Hotel & Spa har redan rykte om sig att ha utomordentlig service. Det handlar inte bara om att personalen är högst professionell, trevlig, välutbildad och gästvänlig. Det handlar också om att den service som ges är väl genomtänkt, som expresservicen för ut- och incheckning, som har så lite administrativ inblandning som möjligt.

På Altis Belém Hotel & Spa finns en mängd allmänna utrymmen, både inom- och utomhus. I loungen på bottenvåningen finns flera TV-apparater och dagstidningar, så man kan hålla koll på världsläget i lyxiga omgivningar. Annars kan man koppla av med en god bok i biblioteket. Vill man helst vara utomhus finns det mycket att välja på. Man kan njuta på den lite avskilda och intima restaurangterrassen, eller i den populära baren, där man kan sitta och se på vacker utsikt och på folklivet. Sen finns ju också solterrassen och poolen på taket.

Det finns mycket annat till gästernas förfogande också, som egen parkering, internetuppkoppling på hotellet och gästerna kan hyra laptop och GPS. På hotellet vet man att det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden, så här finns också concierge dygnet runt, städ- och tvättservice samt skoputsning.

  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.