Altis Belem Hotel & Spa i Lissabon, Portugal

Nya, eleganta och 5-stjärniga Altis Belem Hotel & Spa ligger alldeles intill där floden Tajo mynnar ut i Atlanten. Det är lätt att ta sig hit och många av Lissabons viktigaste turistattraktioner ligger precis runt hörnet. Dessutom har man vid utsikt från hotellet, så man kan inte tänka sig ett bättre läge.

Altis Belém är ett hotell som ligger i framkanten när det gäller design och har läcker och modern arkitektur och inredning. Exteriören är sober, vita och grå nyanser dominerar och olika ytstrukturer står för kontrasterna. Utrymmena inomhus är generösa med stilrena och väl valda skulpturer som enda utsmyckning samt en trappa i lobbyn som ser ut att vara byggd helt utan stödpelare. Färgaccenter finns här och var i syfte att överraska. Alla som uppskattar modern design kommer att älska detta.

Den läckra spa-anläggningen är en attraktion i sig, utsökt utrustad. Här finns både nyskapande behandlingar och en Thermogarden, med makalös solterrass och pool på taket. Mellan hotellet och promenadvägen längs floden är det en elegant utomhusmiljö, där man kan få skydd undan solen.

Härligt är att ta en skön promenad längs floden och se Lissabons magiska ljus speglas i vattnet.

  • hotel01.jpg
  • hotel02.jpg
  • hotel03.jpg
  • hotel04.jpg
  • hotel05.jpg
  • hotel06.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.