Altis Belem Hotel i Lissabon. Läge

Visa kartan
GPS koordinater: Breddgrad 38.69339 Längdgrad -9.21059

Belém är en stadsdel i Lissabon som sträcker sig längs floden Tajo, väster om den gamla stadsdelen. Här finns stora, öppna platser och det är lätt tillgängligt med bil och det finns gott om allmänna transporter. Här händer det mycket, det finns mängder av restauranger och barer och här ligger några av Lissabons viktigaste sevärdheter, som Belém-tornet, klostret Mosteiro dos Jerónimos, Upptäckarmonumentet och CCB, kulturcentret i Belém, där Portugals främsta samling av modern konst är inrymd. Sedan finns också, som kanske är det viktigaste för en del, Lissabons mest välbesökta och berömda konditori.

Det är inte långt att gå till alla de här sevärdheterna från 5-stjärniga Altis Belém Hotel & Spa som ligger alldeles vid floden, med enastående utsikt över vattnet. Det är ett av Lissabons mest populära promenadstråk, så det är en avkopplande och skön miljö för semestern.

Det är lätt att ta sig till Lissabons äldre delar och till de sevärdheter som finns i magiska Sintra och längs kusten i Estoril, som flotta Cascais med sina fantastiska golfbanor.

När man bor på Altis Belém Hotel & Spa, märker man att det är ett verkligt centralt läge.

  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg
  • location04.jpg
  • location05.jpg
EnglishPortuguêsDeutschEspañolFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskNederlandsSvenska
WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.