The Cliff Bay Restauranter og Barer med Michelin Stjerne

Udsøgte smagsoplevelser og upåklagelig præsentation er varemærket på Cliff Bay's restauranter og barer. Chefkokken, Benoît Sinthon, skaber fremragende retter fra det Internationale og Middelhavske køkken og der er også smagsoplevelser fra Madeira

Rose Garden Restauranten
Start dagen i elegante omgivelser i Rose Garden restauranten med et stort udvalg af kolde og varme retter til morgenmaden, serveret som buffet. Der er også en udendørs terrasse, hvis de hellere vil starte dagen med at nyde det milde klima og den fantastiske udsigt over haven ned mod havet.

Til aftensmaden byder hotellet på en à la carte menu og en buffet med forskellige temaer hver dag.

Morgenmad: Dagligt fra 7:00 til 10:30
Middag: Dagligt fra 19:00 til 22:00

Il Galo d’Oro
Den eneste Michelin Stjerne restaurant på Madeira!
For de gæster, der sætter pris på et klassisk touch og en virkelig fremragende gastronomisk oplevelse; Il Galo d'Oro åbner døren for udsøgte smagsoplevelser fra Middelhavet.

En gang om ugen er der en middag med dans og den daglige middag bliver enten serveret a la carte eller fra en forud bestemt menu.

Gæster, der vil hellere have en a la carte morgenmad kan nyde det her, for et ekstra gebyr, fra 8 til 10:30

Blue Lagoon
Ved havet og swimmingpoolen vil de opdage denne dejlige restaurant, der tilbyder et stort udvalg af snacks og lette retter som de kan nyde ved frokosttid fra 12:30 til 17:00

The Cliff Bar & Bistro
Dette er baren de vil finde i den nederste lobby, med daglig live musik forestilliger. Nyd en drink eller en traditionel eftermiddags te, indendørs eller på den dejlige have terrasse. Denne Bistro er åben hver dag fra 10:30 til 13:00(00:30 om vinteren) og den tilbyder også en lækker menu med snacks og frokost retter.

Cactus Bar
Klar til en lille pause, mens de er omkring svømmebassinerne? Kom ind i Cactus Baren og få en frugtjuice, en snack eller et lettere måltid. Hver dag fra 10:30 til 18:00

Valentino’s Cocktail Bar
Denne bar ligger ved Il Galo d'Oro, hvor de kan slappe af til stille musik samtidig med at de nyder deres favorit cocktail.


 
Danish
  • restaurant_01.jpg
  • restaurant_02.jpg
  • restaurant_03.jpg
  • restaurant_04.jpg
  • restaurant_05.jpg
  • restaurant_06.jpg
  • restaurant_07.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.