The Cliff Bay hotellin, Madeiran Huoneet ja Sviitit

KAHDEN HENGEN HUONE

The Cliff Bay hotellin kahden hengen huoneet ovat isoja ja tyylikkäästi sisustettu,  kevyillä ilmavilla sävyillä. Nämä ovat erinomaisia huoneita erityisesti  suunniteltu teidän mukavuutta ja rentoutumista varten. Parvekkeet on kalustettuja ja voitte valita huoneen puutarhanäköalalla, `osittaisella merinäköalalla´ tai merinäköalalla.

Marmori kylpyhuoneet tarjoavat kahdet altaat, kylpyammeen, erillisen suihkun ja hiustenkuivaajan.

Kahden hengen king size-sängyt, ilmastointi ja lämmitys, taulu-kaapeli-TV, DVD ja CD soittimet, radiokanavat TV:ssä, minibaari, suoravalinta puhelin, kassakaappi ja kahvinkeitto mahdollisuudet ovat osa tarjolla olevista palveluista.
Twin Rooms

JUNIORISVIITTI

Mukava, tilava ja tyylikäs, juniorisviitti tarjoaa 14m², kalustetun kuistin hienoilla näköaloilla yli valtameren ja Funchalin lahden. Sviitin kokonaispinta-ala on 48m² (sisältäen kuistin).

Olohuone on myös tilava ja mukava ja se yhdistyy makuuhuoneseen. Huoneessa oleva kylpyhuone on marmoria kahdella altaalla, hiustenkuivaajalla, kylpyammeella ja erillisellä suihkulla.

Huoneen varustus sisältää taulu-kaapeli-TV:n, radiokanavat TV:ssä, DVD ja CD soittimet, minibaarin, kassakaapin, teen ja kahvinkeitto mahdollisuudet, suoravalinta puhelimen sekä ilmastoinnin ja lämmityksen.
Junior Suite

LOISTOLUOKAN SVIITTI

The Cliff Bayn äärimmäisestä mukavuudesta voi nauttia loistoluokan sviitissä 68m² kokonaispinta-alalla, sisältäen olohuoneen kalustetulla kuistilla avautuen yli hotellin puutarhojen ja merinäköalalla länteen, huoneessa oleva kylpyhuoneen ja WC:n ja pesuallas pohjaisen lepohuoneen.

Huoneen varustus on sama kuin juniorisviitissä.Executive Suite
 
Finnish
  • rooms_01.jpg
  • rooms_02.jpg
  • rooms_03.jpg
  • rooms_04.jpg
  • rooms_05.jpg
  • rooms_06.jpg
  • rooms_07.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.