Rom og Suiter på The Cliff Bay Hotel, Madeira

DOBBELTROM

Dobbeltrommene på The Cliff Bay Hotel er store og elegant innredet i lyse, luftige toner. Dette er utmerkete rom spesialdesignet for komfort og avslapping. Balkongene er møblert, og du kan velge mellom rom med hageutsikt, delvis havutsikt eller havutsikt.

Baderommet i marmor tilbyr dobbel vask, badekar, separat dusj og hårføner.

Doble queen-size senger, air condition og oppvarming, flat skjerm kabel-TV, DVD og CD-spiller, radio kanaler på TV, minibar, direkte telefonlinje, safe, te-og kaffefasiliteter er noen av tjenestene som tilbys.
Twin Rooms

JUNIOR SUITE

Komfortable, romslige og elegante. Junior suiten tilbyr en 14 kv.m. møblert terrasse med fantastisk utsikt over havet og bukten til Funchal. Det totale arealet av suiten er 48 kv.m. (inkl. veranda).

Stuen er også romslig og komfortabel samt det tilstøtende soverommet. En-suite badet er i marmor med doble vasker, hårtørker, badekar og separat dusj.

Fasiliteter i rommet inkluderer flatskjerm kabel-TV, radio kanaler på TV, DVD og CD-spiller, minibar, safe, te-og kaffefasiliteter, direkte telefonlinje, air condition og oppvarming.
Junior Suite

EXECUTIVE SUITE

Det siste i komfort på The Cliff Bay kan nytes i Executive suiten med 68 kv.m. areal, inkludert en stue, en møblert veranda og med utsikt over hotellets hage og en vest-vendt havutsikt, et en-suite bad og toalett med vask.

Fasilitetene i rommet er de samme som de som brukes i Junior suiten.Executive Suite
 
Norsk
  • rooms_01.jpg
  • rooms_02.jpg
  • rooms_03.jpg
  • rooms_04.jpg
  • rooms_05.jpg
  • rooms_06.jpg
  • rooms_07.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.