Rum och Sviter at the Cliff Bay hotellet, Madeiras

DUBBELRUM

The Cliff Bay hotellets dubbelrum är stora och stiligt inredda, med lätta luftiga toner. Dessa är enastående rum speciellt designade för er bekvämlighet och avslappning. Balkongerna är möblerade och ni kan välja ett rum med utsikt över trädgården, `delvis havsutsikt´  eller havsutsikt.

Marmorbadrum erbjuder två lavoarer, badkar, separat dusch och hårtorkare.

Två personers king size-sängar, luftkonditionering och uppvärmning, flat-kabel-TV, DVD och CD spelare, radiokanaler på TV, minibar, telefon med direkt linje, kassaskåp och kaffekoknings möjligheter är en del av de tillgängliga betjäningarna.
Twin Rooms

JUNIORSVIT

Bekväm, rymlig och stilig, erbjuder juniorsviten 14m², möblerad veranda med fantastiska utsikter över oceanen och Funchal bukten. Svitens totala areal är 48m² (inkluderande verandan).

Vardagsrummet är också rymligt och behagligt och förenat med sovrummet. Rummets badrum är i marmor med två lavoarer, hårtorkare, badkar och separat dusch.

Rummets utrustningar inkluderar flat-kabel-TV, radiokanaler på TV, DVD och CD spelare, minibar, kassaskåp, te- och kaffekokningsmöjligheter, telefon med direkt linje och luftkonditionering och uppvärmning.
Junior Suite

LYX SVIT

The Cliff Bays yttersta bekvämlighet kan njutas av i lyx sviten med total area om 68m², inkluderande möblerad veranda öppnande mot hotellets trädgårdar och en havsutsikt mot väster , badrum i rummet och WC och lavoar i vilorummet. 

Rummets utrustningar är de samma som i juniorsviten. Executive Suite
 
Swedish
  • rooms_01.jpg
  • rooms_02.jpg
  • rooms_03.jpg
  • rooms_04.jpg
  • rooms_05.jpg
  • rooms_06.jpg
  • rooms_07.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.