Dom Gonçalo Hotel og Spa Faciliteter

Dom Gonçalo Hotel og Spa er stolte over den opmærksomhed, de sætter på enhver detalje. Det store udvalg af puder er et godt eksempel på dette. Den rigtige pude kan gøre en kæmpe forskel på, hvordan man sover og dermed har det om dagen, og på Dom Gonçalo Hotel er man glad for at kunne bidrage til gæsternes velvære. Den hyggelige legeplads i haven og cykeludlejningen er andre eksempler. Når man cykler får man en helt speciel oplevelse med på rejsen. For gæsternes sikkerheds skyld, er der alarmsystemer i alle værelser og et brandalarmsystem. Der tilbydes 24-timers personlig vækning, gratis parkering og trådløs internetforbindelse i offentlige områder. Morgenmaden er omfattende og fremragende.

Under opholdet bør man benytte sig af hotellets nye, smukke 450 m2 store Dom Spa welness-center. Sanserne vækkes af skønne aromaer, og de indbydende lokaler er en nydelse i sig selv. De professionelle behandlere tilpasser behandlingen, så den passer optimalt til hver enkelt gæst. Man kan f.eks. få massage, bodywraps (f.eks. med chokolade, vin eller mudder, og bagefter skrubbes huden), hydroterapi, scrubs (f.eks. med mineralsalt og chokolade), bade med f.eks. vindruer, mælk og collagen plus hånd- og fodbehandlinger. I spaen kan man købe eksklusive, biologiske produkter fra Alexandra Sovera, Décleors naturlige produkter uden konserveringsmidler og Germaine de Capuccinis produkter med inspiration fra havet og Asien, så man føler sig næsten som i himlen.

Gør brug af Dom Spas motionssal, opvarmede brikse og vandzone, bl.a. med opvarmet indendørs swimmingpool, sensations-bruser (med forskellige programmer - ét med mynte, et andet med citrus - alle med forskellige sprays og farvede lys), jacuzzi, sauna og tyrkisk bad, som er gratis for hotellets gæster. Der er åbent fra mandag til lørdag mellem kl. 10.00 og 13.00 og om søndagen mellem kl. 14.00 og 20.00 og kl. 9.00 og 13.00.

  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
  • facilities03.jpg
  • facilities04.jpg
  • facilities05.jpg
  • facilities06.jpg
  • facilities07.jpg
  • facilities08.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.