Dom Gonçalo Hotel og Spa Beliggenhed

GPS Koordinater: Breddegrad 39°38'4.39"N Længdegrad 8°40'56.82"V

Dom Gonçalo Hotel og Spas gode beliggenhed og nemme adgang til Portugals hovedveje gør det ekstra bekvemt, når man skal på opdagelse i de omliggende områder.

Med sin beliggenhed120 kilometer nord for Lissabon er området rigt på aktiviteter og kultur. Kun 19 km fra hotellet ligger Batalha-klosteret, som nok er det mest betydningsfulde eksempel på sengotisk arkitektur i Portugal. Kristus Kloster i Tomar, som er udpeget af UNESCO som kulturarv, går tilbage til det 12. århundrede og ligger 30 km fra hotellet.

Hvis man nyder at være udendørs, kan man tage ca. 30 km mod vest til den maleriske kystby Nazaré. Byen er helt uspoleret, så man finder stadig gamle traditioner og skikke såvel som pragtfulde strande, der anses som nogle af de skønneste strande i Portugal. Man kan også tage mod sydøst fra Fatima, hvor Golegã, kendt som "Hestenes hovedstad" eller Capital de Cavalos er det rene fund for hesteelskere. Her tilbydes alle former for rideaktiviteter. I den nærliggende naturpark Serras de Aire e Candeeiros ser man ikke blot fantastisk smukke landskaber, men også nogle imponerende huler. Fatimas omegn er fuld a vinproducerende vingårde bl.a. i Tomar, Batalha og Alcobaça.

Det vil selvfølgelig være en stor synd, hvis man ikke besøger Den Hellige Jomfrus helligdom og de andre religiøse seværdigheder, når man først er i Fátima. En af de mest betydningsfulde katolske begivenheder fandt sted her: Det siges, at Jomfru Maria viste sig over nogle måneder for 3 børn i starten af det 20. århundrede. Dette sted bliver besøgt af bogstaveligt talt millioner af troende hvert år, og det nyligt opførte basilika "Church of the Most Holy Trinity" med plads til 9000 mennesker er et helt fantastisk sted at se.

Uanset hvilken tro, man har, er der altid masser at opleve i nærheden af Dom Gonçalo Hotel.

  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.