Dom Gonçalo Hotel Spa

Alle aspekter på Dom Gonçalo Hotel og Spas betagende, nye 450 m2 Dom Spa Welness Centre (velværecenter) er udført med tanke på, at du skal have det så behageligt som muligt. Design, indretning og belysning er dæmpet og indbydende. Diskrete dufte beroliger og sætter gang i sanserne. Den daglige stress og akkumulerede spændinger smelter væk, man får det mentalt og fysisk bedre og får genopbygget den naturlige harmoni mellem krop og sind.

Lad det erfarne team af behandlere skræddersy det bedste program for dig ud fra alle de forskellige behandlingstilbud, der er til rådighed. Du kan f.eks. starte med en afslappende hydro-behandling, få en luksuriøs massage og eksfoliering af kroppen. Derefter en body wrap med mudder eller chokolade, og afslut med en foryngende ansigtsbehandling.

Der behandles med Germaine de Capuccinis hav-inspirerede og asiatisk inspirerede produkter, Décleors naturprodukter uden tilsætningsstoffer og Alexandra Sovera eksklusive biologiske produkter for at sikre maksimal effektivitet, men også sikkerhed og miljømæssig ansvarlighed.

I Spaen tilbydes der opvarmet indendørs swimmingpool, jacuzzi, tyrkisk bad, sauna, opvarmede senge, fitnesscenter og behandlingslokaler. Du vil nyde massagebruseren, hvor man kan kombinere forskellige komponenter såsom forskellige dufte, f.eks. mynte eller citron, forskellige former for kromoterapi og forskellige typer og intensiteter af spray, der er specialtillavede til at vække sanserne.  

Dom Spa Wellness Centre byder dig velkommen til en verden i luksus…


  • spa_01.jpg
  • spa_02.jpg
  • spa_03.jpg
  • spa_04.jpg
  • spa_05.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.