Dom Gonçalo Hotel & Spa Alueen Tilat

Dom Gonçalo Hotel and Spa ylpeilee sen yksityiskohtien huomioonotossa ja hyvä esimerkki on tyynyvalikko. Oikealla tyynyllä voi olla suuri merkitys lepoonne ja täten koko päiväänne ja Dom Gonçalo Hotel on tyytyväinen voidessaan tehdä tämän panoksen hyvinvointiinne. Mukava ja sopiva lasten leikkipaikka puutarhassa on toinen esimerkki, kuten myös pyörän vuokraus: nauttikaa tämän tyyppisestä matkustamisesta ja erikoiskokemuksesta jonka se tuo matkallenne. Turvallisuudeksenne, kaikissa huoneissa on hätäjärjestelmä ja palovaroitin. On henkilökohtainen herätyspalvelu vuorokauden ympäri, ilmainen parkkipaikka ja ilmainen johdoton internet yleisalueilla. Aamiaiset ovat laajat ja erinomaiset.

Käyntinne ajan Dom Gonçalo Hotel´ssa kokekaa uusi, kaunis 450m² Dom Spa Wellness Center. Ihanat tuoksut herättävät tunteenne ja kutsuvat tilat viehättävät teitä.
Terapeuttien ammattitaitoinen ryhmä asettaa hoitonsa sopimaan teille optimaalisesti ja ne voivat sisältää hierontaterapioita, vartalokuorintaa (suklaalla, viinillä, tai mudalla, valmistettu saveen), vesiterapiaa, savea (mineraalisuolalla ja suklaalla), kylpyjä, kuten viinirypäle, maito ja kollageeni, sekä käsi- ja jalkahoitoja. Kylpylä tarjoaa tuotteita Alexandra Soveran erittäin hienosta biologisesta valikoimasta, Décleorin valikoimasta luonnollisia tuotteita ilman lisäaineita ja Germaine de Capuccinin huvivenesatamasta ja aasiasta inspiroituja tuotteita, auttamaan teitä autuuden olotilaan.

Dom Spa Wellness Centerin kuntosalin, lämmitettyjen sänkyjen ja vesialueen käyttö, sisältäen lämmitetyn sisäaltaan, tunnesuihkun (eri ohjelmilla, yksi mintun ja toinen sitruunan tuoksulla, kaikki eri suihkutuksilla ja värikkäillä valoilla), porealtaan, saunan ja turkkilaisen suihkun, on ilmainen vieraille ja avoinna maanantaista lauantaihin klo: 10.00 – 13.00 ja klo:14.00 – 20.00 ja klo:09.00 – 13.00 sunnuntaisin.

  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
  • facilities03.jpg
  • facilities04.jpg
  • facilities05.jpg
  • facilities06.jpg
  • facilities07.jpg
  • facilities08.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.