Dom Goncalo Hotel, Fátiman, Portugalin

Fatiman salaperäisessä kaupungissa, löydätte neljän tähden boutique Dom Gonçalo Hotel and Span. Sitä on vetänyt sama perhe yli 40 vuotta, heidän henkilökohtainen kosketus jokaisessa täydellisessä yksityiskohdassa, heidän ammattitaitoisessa johdossa ja ystävällisessä, tehokkaassa ja tahdikkaassa henkilökunnassa jotka käyttäytyvät kuin täydelliset palvelijanne käyntinne ajan.

Välittömästi on selvää, että tämä on erityinen hotelli, erilainen kuin niin moni muu. Sen naisellinen kosketus, mukava ja aistillinen, juuri leikattujen kukkien tuoksulla leijaillen joka puolella ja käsityötä teollisuustavaroiden sijaan antaa todellisen aidon kokemuksen.

Nauttien etuoikeutetusta sijainnista käydä Our Lady of Fátiman pyhäkössä, hotelli on paljon enemmän kuin lähtöpiste uskonnolliselle pyhiinvaellusmatkalle. Nauttikaa romanttinen piilopaikka kylpyläohjelmalla, tai käyttäkää sitä lähtöpisteenä tutkia Portugalin keskiosaa. Se on myös täydellinen liikematkaajille, tai kannustinkohteena, jossa kokoustilojen erinomaisuutta voi verrata ainoastaan ulkoilma aktiviteettien ja mahdollisten kulttuurikäyntien kanssa.

Dom Gonçalo hotelli ja kylpylä täyttää varmasti lomaodotuksenne!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.