Dom Gonçalo Hotel & Spa Sijainti

GPS koordinaattorit: Leveysaste 39°38'4.39"P Pituusaste 8°40'56.82"L

Dom Gonçalo Hotel and Span mukava sijainti ja sen helppo pääsy Portugalin päämoottoritielle antaa tuon kosketuksen lisämukavuudesta kun haluatte tutkia ympäristöä.

120 km päässä Lissabonista pohjoiseen, alue on rikas aktiviteeteissa ja kulttuurissa. Vain 19 km päässä Batalhan luostarista, ehkä tärkein portugalilainen esimerkki myöhäis-goottilaisesta arkkitehtuurista. Toinen UNESCON Maailmankohde, Kristus Tomarin luostari, 1100-luvulta, on vain 30 km päässä.

Jos tunnette haluavanne olla ulkona, menkää noin 30 km länteen Nazarén maalaukselliseen meren äärellä olevaan kylään. Turmeltumaton, sieltä voi yhä löytää vanhoja perinteitä ja tapoja kuten myös upeita rantoja joita pidetään yhtenä Portugalin hienoimmista. Tai menkää Fatimasta kaakkoon, jossa Golegã, tunnettu “Hevosten pääkaupunkina”, on todellinen löytö hevosrakkaille, tarjoten kaiken tyyppisiä ratsastusaktivitetteejä, sisältäen ratsatustunteja. Läheinen Serras de Aire e Candeeiros luonnonpuisto ei tarjoa ainoastaan kauniita maisemia, vaan myös monia upeita luolia. Fatimaa ympäröi myös viinintuotanto maatilat, kutem Tomar, Batalha ja Alcobaça.

Olisi tietenkin synti olla Fátimassa eikä käydä Pyhän Neitsyen pyhäkössä ja siihen liittyvissä nähtävyyksissä. Yksi tärkeimmistä uudenaikaisista tapahtumista jotka täällä tapahtui katolilaisille: Neitsyt Maria sanoi näyttäytyvänsä kolmelle lapselle parin kuukauden aikana 1900-luvun alussa ja kertoneensa heille tietoa ja ennustuksia. Siellä käyvät kirjaimellisesti miljoonat uskovaiset vuosittain ja äskettäin avattu 9000 paikkainen “Pyhimmän kolminaisuuden kirkko” on ihmeellinen nähtävyys nähtäväksi.

Mikä tahansa uskonne tai luottamuksenne on, aina on kaikkea koettavaksi helpon matkan päässä Dom Gonçalo Hotel´sta.

  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.