Dom Gonçalo Hotel Spa

Dom Gonçalo Hotel and Spa on erinomainen joka asiassa, uusi 450 ² Dom Spa hyvinvointikeskus on suunniteltu maksimoimaan hyvinvointianne. Suunnittelu, sisustus ja valaistus ovat pehmeitä ja kutsuvia. Herkät tuoksut rauhoittavat teitä ja herättävät aistinne. Päivittäinen stressi ja kerääntynyt jännitys sulavat pois, henkinen ja fyysinen terveys kasvavat ja luonnollinen tasapaino mielenne ja vartalonne välillä palautuu.

Antakaa terapeuttien ammattitaitoisen tiimin valmistaa parhaan ohjelman teille saatavilla olevasta laajasta valikoimasta. Voisitte alkaa rentouttavalla vesiterapialla, ottaa ylellisen hieronnan ja vartalopuhdistuksen ja sen jälkeen vartalokääreen, kuten muta- tai suklaakääre, ja kruunatkaa se nuorentavalla kasvohoidolla.

Germaine de Capuccinin merestä ja Aasiasta innoittuneet tuotteet, Décleorin luonnollinen ja ilman säilöntäaineita oleva valikoima ja Alexandra Soveran erinomainen biologinen valikoima on valittu takaamaan ei ainoastaan korkeinta tehokkuutta vaan myös turvallisuutta ja ympäristövastuuta.

Kylpylässä on lämmitetty sisäallas, poreallas, turkkilainen kylpy, sauna, lämmitetyt sängyt, kuntokeskus ja hoitotilat. Tulette rakastamaan aistimussuihkun  kokemusta, jossa voitte yhdistää monia ainesosia, joka sisältää tuoksuja, kuten minttu tai sitruuna,  eri kromoterapioita, ja tyypiltään ja voimakkuuksiltaan erilaisia suihkeita jotka on käsintehty aistienne hemmotteluun.

Dom Spa kuntokeskus toivottaa teidät tervetulleeksi ylellisyyden maailmaan…


  • spa_01.jpg
  • spa_02.jpg
  • spa_03.jpg
  • spa_04.jpg
  • spa_05.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.