Dom Gonçalo Hotel en Spa Faciliteiten

Dom Gonçalo Hotel en Spa is trots op de aandacht die het heeft geschonken aan details en het kussenmenu is daar een goed voorbeeld van. Het juiste kussenmenu kan van groot belang zijn voor uw rust en dus voor uw hele dag en het Dom Gonçalo Hotel is blij deze bijdrage aan uw algehele welzijn te kunnen leveren. De prettige en handige kinderspeeltuin in de tuin is daar een ander voorbeeld van, net als de fietsverhuur: geniet van deze manier van verplaatsen en het speciale tintje dat het aan uw vakantie geeft. Voor uw veiligheid zijn er noodsystemen en brandmelders in alle kamers. Er is een 24-uurs persoonlijke wekservice, gratis parkeren en gratis draadloos internet in de publieke ruimten. Het ontbijt is zeer uitgebreid en uitstekend van smaak.

Tijdens uw verblijf in het Gonçalo Hotel kunt u gebruik maken van het nieuwe, mooie 450 m2 grote Dom Spa Wellnesscentrum. Heerlijke geuren prikkelen uw zintuigen en u wordt verleid door de uitnodigende ruimtes. Het professionele team van therapeuten past de behandeling geheel op u aan om u optimaal van dienst te zijn en dit zijn onder andere massagebehandelingen, lichaamspakkingen (bijvoorbeeld chocola, wijn of modder, vooraf gegaan door een scrub), hydrotherapie, scrubs (met bijvoorbeeld mineraalzout en chocola), baden, waaronder druiven, melk en collageen, als ook hand- en voetbehandelingen. De spa biedt producten van de exclusieve biologische lijn van Alexandra Sovera, de natuurlijke lijn van Décleor zonder conserveermiddelen en de mariene en Aziatische producten van Germaine de Capuccini om u in een complete staat van gelukzaligheid te brengen.

In het Dom Spa Wellnesscentrum is het gebruik van de fitnessruimte, verwarmde ligbedden en de waterzone, inclusief een verwarmd binnenzwembad, zintuiglijke gewaarwordingsdouche (met verschillende programma’s, een met een mint- en een andere met een citroengeur, allemaal met verschillende stralen en gekleurde lichten), jacuzzi, sauna en Turkse baden gratis voor gasten en het is geopend van maandag tot zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur, 14.00 en 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 13.00 uur.

  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
  • facilities03.jpg
  • facilities04.jpg
  • facilities05.jpg
  • facilities06.jpg
  • facilities07.jpg
  • facilities08.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.