Groepen en Incentives, Evenementlocatie in Fatima

Het Dom Gonçalo Hotel en Spa wordt veel bezocht voor banketten (privé en zakelijk) en besprekingen. Het toegewijde evenemententeam boogt op een jarenlange ervaring wat ervoor zorgt dat uw evenement soepel en succesvol verloopt.

Het uitstekende restaurant en de grote capaciteit (dineermogelijkheid voor meer dan 500 personen als het restaurant en het tuinterras erbij worden getrokken) maken het tot de meest ideale oplossing voor een familie- of zakenbanket.

Voor zakelijke bijeenkomsten en andere evenementen zijn er 5 uitgeruste en natuurlijk verlichte zalen, met plaats voor 13 personen voor een kleine bespreking, maar met een totaalcapaciteit van meer dan 500. Er is gratis parkeren, draadloos internet, comfortabele zitruimte, airconditioning en de nieuwste audiovisuele apparatuur. Natuurlijk staat het restaurant tot uw beschikking voor eventuele verfrissingen die u wilt opdienen, evenals lichte maaltijden tot uitgebreide gerechten om zelfs de meest veeleisende fijnproever tevreden te houden.

  • meet01.jpg
  • meet02.jpg
  • meet03.jpg
  • meet04.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.