Dom Gonçalo Hotel Spa

Elk aspect van het adembenemend mooie, nieuwe 450 m2 grote Dom Spa welnesscentrum van het Dom Gonçalo Hotel en Spa is speciaal ontworpen voor uw optimale welzijn. Het ontwerp, de inrichting en de verlichting zijn zacht en uitnodigend. Subtiele geuren brengen u tot rust en prikkelen uw zintuigen. Dagelijkse stress en opgehoopte spanning smelten als sneeuw voor de zon. Mentale en psychische gesteldheid worden vergroot en de natuurlijke harmonie tussen lichaam en geest wordt hersteld.

Laat het ervaren team therapeuten uit het beschikbare aanbod het optimale programma voor u samenstellen. U zou kunnen beginnen met een ontspannende hydrotherapie, daarna een luxe massage en scrub voor het lichaam en vervolgens een lichaamspakking met bijvoorbeeld modder of chocola. En u sluit af met een verjongende gezichtsbehandeling.

De producten van Germaine de Capuccini, geïnspireerd door de zee en met Aziatische invloeden, het natuurlijke assortiment zonder conserveermiddelen van Décleor en de exclusieve biologische lijn van Alexandra Sovera werden met zorg geselecteerd voor een optimaal effect. Deze producten zijn niet alleen gegarandeerd veilig maar ook milieuverantwoord.

De spa beschikt over een verwarmd binnenzwembad, een jacuzzi, een Turks bad, een sauna, verwarmde bedden, een fitnesszaal en behandelingsruimten. U zult genieten van de zintuiglijke doucheverleiding, waar u verschillende ingrediënten kunt combineren, waaronder verschillende geuren als mint en  citroen. Ook zijn er verschillende chromotherapieën, en meerdere soorten stralen van verschillende intensiteit, aangepast aan uw eigen zintuigelijk genot.

Het Dom Spa wellnesscentrum leidt u binnen in een wereld van luxe…


  • spa_01.jpg
  • spa_02.jpg
  • spa_03.jpg
  • spa_04.jpg
  • spa_05.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.