Dom Gonçalo Hotel og Spa Fasiliteter

Dom Gonçalo Hotel og Spa er stolt av sin fokus på detaljer og putemenyen er et godt eksempel. Rett pute kan gjøre stor forskjell for hvilen og dermed hele dagen og Dom Gonçalo Hotel er meget tilfreds med å kunne bidra til ditt velvære. Den hyggelige og praktiske lekeplassen i hagen er et annet eksempel og det samme gjelder for sykkelutleie. Nyt denne måten å reise på og den spesielle opplevelsen turen gir deg. Av sikkerhetsgrunner er det nødsystemer i alle rom samt brannvern system. Det er 24-timers personlig vekketjeneste, gratis parkering og gratis trådløst Internett i fellesområdene. Frokosten er omfattende og utmerket.

Under oppholdet på Hotel Dom Gonçalo må du prøve det nye vakre helsesenteret Dom Spa, som utgjør 450 kv.m. Nydelig aroma vekker sansene dine til liv og du blir trukket inn i de innbydende områdene. De profesjonelle terapeutene vil skreddersy behandlinger som passer deg optimalt og disse kan inkludere massasjeterapier, kropps-innpakninger (f.eks med sjokolade, vin, eller gjørme, som innledes med en scrub), hydroterapi, scrubs (f.eks mineral-salt og sjokolade), bad, f. eks med druer, melk og kollagen, pluss hånd og fotpleie. Spaen tilbyr produkter fra Alexandra Soveras eksklusive biologiske utvalg, Decleors naturlige konserveringsfrie utvalg og de marine / asiatiske inspirerte produktene fra Germaine de Capuccini. Disse produktene vil tilføre deg velbehag og en lykksalig tilstand.

Bruken av Dom Spa helsesenters treningsrom, oppvarmete senger og vannsonen, deriblant et oppvarmet innendørsbasseng, sensations dusj (med forskjellige programmer, en med mint og en annen med sitron duft, alle med forskjellige sprayer og farget lys), jacuzzi, sauna og tyrkisk bad, er gratis for gjester. Den er åpen fra mandag til lørdag mellom 10.00 - 13.00 og 14.00 - 20.00 og fra 09.00 til 13.00 på søndager.

  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
  • facilities03.jpg
  • facilities04.jpg
  • facilities05.jpg
  • facilities06.jpg
  • facilities07.jpg
  • facilities08.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.