Grupper og Incentiver, Sted for begivenheter i Fatima

Dom Gonçalo Hotel og Spa er ettertraktet for banketter (private og bedrifter) og møter. Det dedikerte begivenhets-teamet har flere tiår med erfaring og kan dermed garantere at arrangementet ditt blir feilfritt og vellykket.

Den utsøkte restauranten og stor kapasitet (spisesal med plass til mer enn 500 mennesker, dersom både restauranten og hageterrassen inkluderes) gjør den til en perfekt løsning for en familie- eller firma bankett.

For forretningsmøter og andre begivenheter er det 5 dedikerte og anvendelige, naturlige opplyste rom. Stedet har både små møterom og større saler med kapasitet til å huse fra 13 til 500 personer. Det er gratis parkering, trådløst internett, komfortable seter, air condition og det siste innen audiovisuellt utstyr. Selvfølgelig er restauranten tilgjengelig for alle. Her serveres enhver form for forfriskninger og alt fra enkle retter til de mest overdådige måltider for å tilfredsstille selv den mest kresne gourmet.

  • meet01.jpg
  • meet02.jpg
  • meet03.jpg
  • meet04.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.