Dom Goncalo Hotel, Fatima, Portugal

I den mystiske byen Fatima finner du fire-stjerners boutique Dom Gonçalo Hotel og Spa. Hotellet har blitt drevet av samme familie i mer enn 40 år og deres personlige ”touch” kommer frem i hver detalj gjennom deres proffesjonelle ledelse og de vennlige, effektive og diskrete ansatte, som vil fungere som ditt perfekte vertskap under oppholdet.

Det blir straks klart at dette er et spesielt hotell, helt forskjellig fra så mange andre. Den feminine ”touchen”, komfortabel og sensuell, med en dvelende duft av friske blomster overalt, og håndverk som blir foretrukket fremfor det industrielle, vil gjøre denne opplevelsen helt spesiell.

Hotellet har en privilegert beliggenhet for et besøk til helligdommen for Vår Frue av Fátima. Det er mye mer enn en base for et religiøst pilegrimsmål. Nyt en romantisk flukt med et spa-program, eller bruk det som et utgangspunkt for å oppdage midt-Portugal. Hotellet er også perfekt for forretningsreisende, eller som en incentiv destinasjon, hvor fortreffeligheten av møtefasiliteter bare overgås av frilufts-aktiviteter og kulturelle besøk.

Dom Gonçalo Hotel og Spa vil helt sikkert imøtekomme dine ferieforventninger!

EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.