Dom Gonçalo Hotel og Spa Sted

GPS Koordinater: Breddegrad 39°38'4.39"N Lengdegrad 8°40'56.82"V

Dom Gonçalo Hotel og Spa´s praktiske beliggenhet og lette tilgang til Portugals motorvei gir en ekstra ”touch” av komfort for de som ønsker å utforske omgivelsene.

Ett hundre og tyve kilometer nord for Lisboa er området rikt på aktiviteter og kultur. Kun 19 km unna ligger klosteret Batalha, kanskje det viktigste portugisiske eksempel på sen-gotisk arkitektur. 30 km unna ligger et annet sted som står på UNESCOs verdensarvliste, Kristus-klosteret i Tomar, som dateres tilbake til det 12. århundre.

Hvis du liker å være utendørs, skal du følge veien ca 30 km vest til den pittoreske landsbyen Nazaré som ligger ved havet. I landsbyen, som er helt urørt , kan man fortsatt finne gamle tradisjoner og skikker, samt flotte strender betraktet som noen av de flotteste i Portugal. Du kan også dra sør-øst for Fatima, hvor Golegã, kjent som "Hestens hovedstad", er et virkelig funn for heste-elskere. Stedet tilbyr alle typer rytter aktiviteter, inkludert ridetimer. Den nærliggende naturparken Serras de Aire e Candeeiros tilbyr ikke bare vakker natur, men også en rekke spektakulære grotter. Fatima er også omgitt av flere vinproduserende områder, som for eksempel Tomar, Batalha og Alcobaça.

Det ville selvfølgelig være synd å være i Fátima og ikke besøke den hellige jomfrus helligdom og relaterte severdigheter. En av de mest betydlige hendelser for katolikker skjedde her: Jomfru Maria skal ha vist seg for tre barn i begynnelsen av det 20. århundre over en periode på noen måneder og avdekket informasjon og profetier til dem. Stedet er årlig besøkt av bokstavelig talt millioner av troende, og den nylig innviede kirken, ”Den Hellige Treenighet” med 9.000 sitteplasser, er et forunderlig skue.

Uansett tro ellerf fe, er det alltid noe som kan oppleves innen lett rekkevidde av Dom Gonçalo Hotel.

  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.