Dom Gonçalo Hotel Spa

Hvert aspekt av Dom Gonçalo Hotel og Spas fantastiske, nye 450 kv.m Dom Spa helsesenter er designet for å maksimere ditt velvære. Innredningen, dekorasjon og belysning er myke og innbydende. Svake dufter roer deg og vekker sansene dine til live. Daglig stress og akkumulerte spenninger smelter bort og den mentale og fysiske helsen øker samtidig som den naturlige harmonien mellom sinn og kropp blir gjenopprettet.

La det erfarne teamet av terapeuter skreddersy et optimalt program for deg fra det store utvalget som er tilgjengelig. Du kan starte med avslappende hydroterapi, en luksuriøs massasje og kroppsskrubb, og deretter en kroppsinnpakning, for eksempel av leire eller sjokolade. Rund det hele av med en foryngende ansiktsbehandling.

Germaine de Capuccinis marine og asiatisk inspirerte produkter, Decleors naturlige og konserveringsfrie utvalg og Alexandra Soveras eksklusive biologiske utvalg er meget nøye utvalgt for å garantere maksimal effekt, men også sikkerhet og miljømessig ansvar.

Spaen har et oppvarmet innendørs svømmebasseng, jacuzzi, et tyrkisk bad, badstue, oppvarmede senger, treningssenter og behandlingsrom. Du vil elske opplevelsen av Sensation dusjen, der du kan kombinere ulike komponenter som inkluderer ulike dufter, slik som mynte eller sitron, ulike kromoterapier og forskjellige typer og intensitet av dusjregn som er skreddersydd for sensoriske nytelser.

Dom Spa Wellness Centre ønsker deg velkommen til en verden av luksus…..


  • spa_01.jpg
  • spa_02.jpg
  • spa_03.jpg
  • spa_04.jpg
  • spa_05.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.