Facilities at the Dom Gonçalo Hotel & Spa

Dom Gonçalo Hotel and Spa skryter med sin beaktande av detaljer och ett bra exempel är dynmenyn. Den rätta dynan kan vara av stor betydelse för er vila och därmed för hela dagen och Dom Gonçalo Hotel gör med nöje denna insats för ert välbefinnande. Den bekväma och lämpliga barnens lekplats i trädgården är ett annat exempel, såsom också cykeluthyrning: njut av den här typens resande och specialerfarenheter som den ger för er resa. För er säkerthet, har alla rum nödsystem och rökalarm. Det finns personlig väckningsbetjäning dygnet runt, gratis parkeringsplats och gratis trådlös internet i allmänna områden. Frukostorna är omfattande och enastående.

Under ert besök på Dom Gonçalo Hotel upplev det nya, vackra Dom Spa Wellness Center på 450m². Härliga dofter upplivar era sinnen och de inbjudande utrymmena förtjusar er.
Den professionella teamet av terapeuter sätter sina behandlingar för att passa er optimaliskt och de kan inkludera massageterapier, kroppsskalning (med choklad, vin, eller gyttja, tillredd i lera), vattenterapi, lera (med mineralsalt och choklad), spa, såsom vindruva, mjölk och kollagen, samt med hand- och fotbehandlingar. Spat erbjuder produkter av Alexandra Soveras exclusiva biologiska urval, Décleors urval naturliga produkter utan tilläggsmaterial och produkter inspirerade av Germaine de Capuccins jakthamn och Asien, hjälper er till salighetens tillstånd.

Användning av Dom Spa Wellness Centers konditionssal, uppvärmda sängar och vattenområde, inkluderande uppvärmd inomhus simbassäng, förnimmelsedusch (med olika program, en med doft av mint och en annan av citron, alla med olika besprutande och färgrika ljus), bubbelbad, bastu och turkiskt bad, är gratis och öppna från måndag till lördag kl: 10.00 – 13.00 och kl:14.00 – 20.00 och kl:09.00 – 13.00 på söndagar.

  • facilities01.jpg
  • facilities02.jpg
  • facilities03.jpg
  • facilities04.jpg
  • facilities05.jpg
  • facilities06.jpg
  • facilities07.jpg
  • facilities08.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.