Dom Gonçalo Hotel & Spa Läge

GPS koordinater: Breddgrad 39°38'4.39"N Längdgrad 8°40'56.82"V

Dom Gonçalo Hotel and Spas bekväma läge och dess lätta tillträde till Portugals huvudmotorväg ger den där beröringen av en tilläggsbekvämlighet när ni vill utforska omnejden.

120 km norr om Lissabon, är området rik med aktiviteter och kultur. Bara inom 19 km från Batalhas kloster, kanske det viktigaste portugisiska exemplet av sen-gotisk arkitektur. En annan UNESCOS Världsarv destination, Kristus Tomars kloster, från 1100-talet, är bara inom 30 km.

Om ni känner för att vara utomhus, gå ungefär 30 km västut till Nazarés pittoreska by vid havet. Oförstörd, kan man fortfarande hitta där gamla traditioner och vanor såsom också magnifika stränder som anses en av de finaste i Portugal. Eller gå sydost från Fatima, där Golegã, känd som “Hästarnas huvudstad”, är ett riktig fynd för hästälskaren, erbjudande allas sorters ridaktiviteter, inkluderande ridlektioner. Den närliggande Serras de Aire e Candeeiros naturpark erbjuder inte bara vackra landskap, utan också många strålande grottor. Fatima är också omgiven av vinproducerings lantegendomar, såsom Tomar, Batalha och Alcobaça.

Det skulle förstås vara synd att vara i Fátima och inte besöka den Heliga Jungfrus helgedomen och sevärdheterna som förenar det. En av de viktigaste moderna evenemangerna som hände här för katolikerna: Jungfru Maria sade att hon hade uppvisat sig |åt tre barn under ett par månader i början av 1900-talet och berättade information och prognoser åt dem. Det besöks bokstavligt av miljontals troende årligen och det nyligen öppnade “Kyrkan av den helgaste treenigheten” med 9000 platser är en betydande sevärdhet att se.

Vad helst er tro eller förtroende är, finns det alltid någonting att uppleva inom en lätt väg från Dom Gonçalo Hotel.

  • location01.jpg
  • location02.jpg
  • location03.jpg
EnglishPortugueseGermanSpanishFrenchItalianRussianDanishFinnishNorskSwedishNederlands
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.