info

Eden Mar Hotel Studios og Suites

Studioværelse
Komfortable og elegante studioværelser med badeværelse en suite, dejlig udsmykning og totalrenoveret. Køkkennichen indeholder køleskab, elektrisk komfur med 2 kogeplader og mikrobølgeovn. Derudover finder du alt, hvad du har brug for til at tilberede og servere måltider. Der er også spisebord og stole.

Superiorværelse
Et superiorværelse har samme komfort og faciliteter som et studioværelse, men med større soveværelse og badeværelse.

Juniorsuite
Juniorsuiten er mellem 46 og 52 m2, inklusive en møbleret veranda på 8 m2. Fra entréen er der adgang til en veludstyret køkkenniche, et spisebord med stole, en lænestol, sofa og tv. Fra opholdsrummet kan man åbne skydedøren til soveværelset en suite med to enkeltsenge, tv, lænestol og skrivebord.

Suite
Ønsker du plads og komfort tilbyder suiten 116 m2, inklusive en stor, møbleret veranda, et opholdsrum med kabel-tv, en køkkenniche udstyret med køleskab og elektrisk komfur med 2 kogeplader. Derunder finder du alt, hvad du har brug for til at tilberede og servere måltider. Soveværelset en suite består af to enkeltsenge, skrivebord, lænestol og kabel-tv.

Alle værelser og suiter indeholder følgende:
Kabel-tv, marmorbadeværelse med brusebad, badekar, hårtørrer og make-up spejl, badekåbe, aircondition, centralvarme, mulighed for at lave te og kaffe samt en møbleret veranda. 
Danish

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.